η εξειδικευμένη πλατφόρμα για πλακάκια και είδη υγιεινής

Χάλασε το Καπάκι της Λεκάνης;

Κάθε λεκάνη είναι συμβατή μόνο με το δικό της καπάκι. Η απόσταση και το είδος των οπών, το μέγεθος, το σχήμα και τα τακουνάκια κάτω από το κάθισμα, πρέπει να είναι απολύτως προσαρμοσμένα στη γεωμετρία της λεκάνης.

Το domo είναι φτιαγμένο από τους ειδικούς, για να δώσει όλη την πληροφορία που χρειάζεται ο ιδιώτης και ο επαγγελματίας για τα πλακάκια και τα είδη υγιεινής.
Το domo δεν είναι κατάστημα, δεν εμπορεύεται προϊόντα, αλλά σας συνδέει με τα καλύτερα καταστήματα της αγοράς.

Γι’ αυτό, οταν σπάσει ή χαλάσει το καπάκι της λεκάνης, ο τρόπος για να αντικατασταθεί είναι πολύ συγκεκριμένος. Το να αγοράσετε κάτι που νομίζετε με το μάτι ότι κάνει, θα σας οδηγήσει στην αγορά ενός ακατάλληλου καθίσματος, που δεν θα μπορεί να τοποθετηθεί ή θα σπάσει πολύ γρήγορα κατά τη χρήση.

Αν έχει χαλάσει μόνο ο μεντεσές, τότε μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικό και δεν χρειάζετε να αντικαταστήσετε ολόκληρο το καπάκι. Αν, όμως, έχει σπάσει κάποιο πλαστικό μέρος, τότε θα πρέπει να αγοράσετε ολόκληρο το κάθισμα.

Πως Επιλέγουμε το Καπάκι της Λεκάνης

Σωστός τρόπος #1: Ο ιδανικός τρόπος για να επιλέξουμε με απόλυτη βεβαιότητα το σωστό κάθισμα, είναι να γνωρίζουμε το μοντελο της λεκανης και να παραγγείλουμε το δικό της καπάκι. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει περιθώριο λάθους!

Προφανώς, δεν είναι πάντα εύκολο να ξέρουμε το μοντέλο της λεκάνης. Γι’ αυτό, αν είναι κάποιου γνωστού κατασκευαστή, τότε αρκεί να τη φωτογραφίσουμε στην όψη, στο προφίλ και στην κάτοψη και να ζητήσουμε από το κατάστημα ειδών υγιεινής ή από την ίδια την εταιρεία να την αναγνωρίσει.

Σωστός τρόπος #2: Στην περίπτωση που δεν μπορεί να βρεθεί το μοντέλο της λεκάνης, αν για παράδειγμα είναι άγνωστης προέλευσης ή είναι κάποιο πολύ παλιό μοντέλο, τότε είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε την παρακάτω διαδικασία.

Πρώτον, μετράμε με ακρίβεια την απόσταση των οπών από το μέσον τους, το μήκος από τις οπές μέχρι την άκρη της πορσελάνης και το πλάτος στο πιο φαρδύ σημείο της λεκάνης.

Επιπλέον, ακουμπάμε μια εφημερίδα πάνω στην πορσελάνη και δημιουργούμε ένα πατρόν, ώστε να καταγράψουμε το ακριβές σχήμα της λεκάνης. Τέλος, φωτογραφίζουμε τη λεκάνη στην όψη, στο προφίλ και στην κάτοψη, καθώς επίσης και τους μεντεσέδες και τα τακουνάκια στο παλιό μας καπάκι. Με αυτόν τον τρόπο, το κατάστημα θα μπορέσει να βρει το πιο κατάλληλο κάθισμα για τη λεκάνη σας, αν όχι το αυθεντικό.

Σε κάθε περίπτωση, το να επισκεφθείτε ένα κατάστημα ειδών υγιεινής μαζί με το παλιό σας κάθισμα δεν είναι ούτε απαραίτητο, ούτε θα αρέσει ιδιαίτερα στον πωλητή.

Αυθεντικό ή ιμιτασιόν;

Συχνά, εκτός από το αυθεντικό, θα βρείτε και ιμιτασιόν σε χαμηλότερη τιμή. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι το ιμιτασιόν είναι κατώτερης ποιότητας, δεν έχει αντιβακτηριδιακή επίστρωση και δεν έχει την αντοχή και τις προδιαγραφές του γνήσιου.

Η γνώμη μας είναι να μην προμηθεύεστε ιμιτασιόν προϊόντα, διότι το κόστος τους θα κληθείτε να το πληρώσετε πολλαπλώς στην πάροδο του χρόνου και θα καταλήξει ακριβότερο από το αυθεντικό.

Στο domo μπορείς να συγκεντρώσεις προσφορές από τα καταστήματα για τα είδη που σε ενδιαφέρουν, να τις συγκρίνεις και να επιλέξεις με ευκολία και σιγουριά.

Τοποθέτηση καθίσματος λεκάνης

Η τοποθέτηση ενός νέου καθίσματος είναι αρκετά απλή και θα βρείτε οδηγίες μέσα στη συσκευασία. Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σας, δεν χρειάζεστε υδραυλικό. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην σφίξετε υπερβολικά τους μεντεσέδες, γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει τη θραύση του καθίσματος ή ακόμα και της ίδιας της πορσελάνης.

Από το 2000 εργάζομαι στον κλάδο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής. Σε αυτό το διάστημα διαχειρίστηκα χιλιάδες πελάτες, ιδιώτες και επαγγελματίες.

Σήμερα επιμελούμαι την ύλη του domo και ταυτόχρονα ασχολούμαι με τη συμβουλευτική, δηλαδή την εξασφάλιση της ποιότητας των υλικών, της λειτουργικότητας και της αισθητικής ενός έργου.

Scroll to Top

συγκέντρωσε προσφορές - σύγκρινε - επίλεξε

Στο domo μπορείς να συγκεντρώσεις προσφορές από τα καταστήματα για τα είδη που σε ενδιαφέρουν, να τις συγκρίνεις και να επιλέξεις με ευκολία και σιγουριά.