η εξειδικευμένη πλατφόρμα για πλακάκια και είδη υγιεινής

Η Verdi πρωτοπορεί στο σχεδιασμό και στην παραγωγή κορυφαίας ποιότητας αξεσουάρ μπάνιου και τα προϊόντα της κοσμούν κατοικίες, ξενοδοχεία και μεγάλα έργα σε όλη την Ευρώπη. Το design της Verdi που διαμορφώνει τάσεις και η παραγωγική της διαδικασία, που ορίζει την αριστεία στον κλάδο, είναι οι λόγοι για την εμπιστευθείτε.

Γιατί επιλέγουμε τη Verdi

Η Verdi πρωτοπορεί στο σχεδιασμό και στην παραγωγή κορυφαίας ποιότητας αξεσουάρ μπάνιου και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας, με μια μικρή έρευνα αγοράς. Αυτό, όμως, που γνωρίζει κάθε εταιρεία που ασχολείται με τα πλακάκια και τα είδη υγιεινής στην Ευρώπη, είναι ότι πίσω από αυτή την τεράστια επιτυχία βρίσκεται μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση – πρότυπο, με λαμπρή ιστορία από τη δεκαετία του 1960.

Σήμερα στο τιμόνι της εταιρείας βρίσκονται ο Ιωάννης Λεκάκης και τα παιδιά του, ο Μιχάλης και η Μαρία, που είναι η 3η γενιά της οικογένειας. Με όπλο την παράδοση, που αντικατοπτρίζεται στην απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων τους, η εταιρεία εξελίσσεται συνεχώς και είναι από τις πλέον εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις, με εγκατάσταση και στο Λονδίνο. Τα προϊόντα Verdi κοσμούν κατοικίες, ξενοδοχεία και μεγάλα έργα σε όλη την Ευρώπη. Όλα αυτά δεν συμβαίνουν τυχαία: οι Λεκάκηδες είναι από τους πιο αγαπητούς εργοδότες και συνεργάτες. Το προσωπικό τους και οι πελάτες τους είναι διαχρονικοί.

Το εργοστάσιό τους στο Περιστέρι είναι μια κάθετη μονάδα. Όλα ξεκινούν με το design, που παρακολουθεί αλλά και διαμορφώνει τις διεθνείς τάσεις και τη σύγχρονη αισθητική. Οι κορυφαίες πρώτες ύλες, η τελετουργική διαδικασία παραγωγής και ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος υπό το άγρυπνο βλέμα του ίδιου του Ιωάννη Λεκάκη, εξασφαλίζουν ότι κάθε προϊόν που θα φύγει από την αποθήκη τους πληροί τα αδιαπραγμάτευτα κριτήρια ποιότητας, που η ίδια η εταιρεία έχει θέσει.  

Όλα τα προϊόντα Verdi συνοδεύονται από εγγύηση 15 ετών. Πρακτικά, παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο.

Οι σειρές των προϊόντων

Omega
Lamda
Omicron
Sigma
Delta
Cube
Kappa
Epsilon
Ciao
Brass
Retro
Astro

Ξεφυλλίστε τον κατάλογο της Verdi και ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα της κάθε σειράς, τους κωδικούς, τις διαστάσεις και τα διαθέσιμα χρώματα.

Για επαγγελματικές συνεργασίες στην Ελλάδα

Ι. ΛΕΚΑΚΗΣ Μ.Ε.Π.Ε.
Οικονομίδου 19, Περιστέρι
121 32, Αθήνα
(+30) 210 5787910
athens@verdidesigns.com

Για παραγγελίες λιανικής


Απευθυνθείτε σε επιλεγμένα καταστήματα πλακιδίων και ειδών υγιεινής σε όλη την Ευρώπη

Για επαγγελματικές συνεργασίες στο εξωτερικό

VIOLEK UK LTD.
Unit 5 Millmead BC
N17 9QU Tottenham Hale, London
(+44) 020 88084817
london@verdidesigns.com

Scroll to Top

συγκέντρωσε προσφορές - σύγκρινε - επίλεξε

Στο domo μπορείς να συγκεντρώσεις προσφορές από τα καταστήματα για τα είδη που σε ενδιαφέρουν, να τις συγκρίνεις και να επιλέξεις με ευκολία και σιγουριά.