η εξειδικευμένη πλατφόρμα για πλακάκια και είδη υγιεινής

Η SCHOCK από την ίδρυσή της το 1924, με διεθνείς διακρίσεις στο βάθος των χρόνων, είναι ο πρώτος κατασκευαστής που ανέπτυξε την τεχνολογία νεροχυτών από φυσικό χαλαζία. Οι νεροχύτες κατασκευάζονται αποκλειστικά στη Γερμανία και παράγονται από ανανεώσιμες πρώτες ύλες που βρίσκονται σε αρμονία με τη φύση και το περιβάλλον.

Γιατί επιλέγουμε τη SCHOCK

O πρωτοποριακός σχεδιασμός και οι καινοτόμες τεχνολογίες διακρίνουν την πορεία της γερμανικής SCHOCK από την ίδρυση της το 1924, με διεθνείς διακρίσεις στο βάθος των χρόνων.
Η SCHOCK είναι ο πρώτος κατασκευαστής που ανέπτυξε την τεχνολογία νεροχυτών από χαλαζία και συνεχίζει να την εξελίσσει.
Με εγκαταστάσεις παραγωγής στην Γερμανία και στις Η.Π.Α., είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία νεροχυτών από φυσικό χαλαζία.
Σήμερα, το 60% των νεροχυτών που κατασκευάζονται από χαλαζία παγκοσμίως, χρησιμοποιούν τις μεθόδους παραγωγής SCHOCK.
Ο χαλαζίας, το σκληρότερο συστατικό του γρανίτη, είναι αυτός που προστατεύει τους νεροχύτες SCHOCK από γρατσουνιές και βρωμιά και τους κάνει τόσο ανθεκτικούς.
Η επεξεργασία ProHygienic 21 (διεθνής πατέντα SCHOCK), αποτρέπει τα μικρόβια και τα βακτήρια να συγκρατηθούν στην επιφάνεια. Το μεταξένιο λείο ματ CRISTADUR® και το πετρώδες CRISTALITE® παράγονται μόνο από τη SCHOCK και αναπτύχθηκαν ειδικά για τις απαιτήσεις της κουζίνας.
Oι νεροχύτες SCHOCK κατασκευάζονται αποκλειστικά στη Γερμανία.
Αποτελούνται κατά 80% από φυσικό χαλαζία που συλλέγεται από τα Βαυαρικά δάση.
Παράγονται από ανανεώσιμες πρώτες ύλες που βρίσκονται σε αρμονία με την φύση και το περιβάλλον.

CRISTADUR® SCHOCK's premium

Οι νεροχύτες CRISTADUR® Green Line είναι κατασκευασμένοι από φυσικές, ανανεώσιμες ή ανακυκλωμένες πρώτες ύλες και μπορούν και οι ίδιοι να ανακυκλωθούν και να επιστρέψουν στον κλειστό κύκλο παραγωγής της SCHOCK.
Έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την premium επιφάνεια τους με μεταξένια υφή.
Έχουν έντονα χρώματα, από το πιο βαθύ μαύρο σε προϊόντα χαλαζία μέχρι και το πιο καθαρό λευκό.
Έχουν αντιρρυπαντική επιφάνεια που απωθεί τη βρωμιά.
Έχουν δυνατότητα εγκατάστασης Flush-mount και άλλα διαθέσιμα premium χαρακτηριστικά.

μεταξένιο φινίρισμα

H βελτιωμένη φόρμουλα του ΝΕΟΥ CRISTADUR® το καθιστά ακόμα πιο ελαστικό, ανθεκτικό σε χτυπήματα, στιβαρό και
εύκολο στον καθαρισμό. Έχει λεία και λαμπερή επιφάνεια, έντονα και αστραφτερά χρώματα. Έχει εξαιρετικό της φινίρισμα  (Schock Patented) και βελούδινη υφή.
Είναι ανθεκτικό στις καταπονήσεις και απίστευτα εύκολο στο καθάρισμα.

Previous slide
Next slide

CRISTALITE® SCHOCK's classic

Οι νεροχύτες CRISTALITE® είναι μια κλασική επιλογή, η οποία ορίζει συνεχώς τις νέες τάσεις στον κόσμο της σύγχρονης κουζίνας με πολλές μοντέρνες χρωματικές αποχρώσεις. Το ελαφρώς τραχύ και πετρώδες στην αφή φινίρισμα της επιφάνειας CRISTALITE® υπενθυμίζει ότι αυτό το μοντέρνο υλικό είναι επίσης κατασκευασμένο από φυσικό χαλαζία.

πετρώδες φινίρισμα

Το all-time-classic CRISTALITE® με το ελαφρά πετρώδες φινίρισμα, είναι ανθεκτικό σε χτυπήματα και σε υψηλές θερμοκρασίες, αντιβακτηριακό και εύκολο στον καθαρισμό. Οι αποχρώσεις του CRISTALITE® μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με διαφορετικά υλικά και χρώματα. 

Previous slide
Next slide

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά μέσα από τον κατάλογο τα μοντέλα, τις διαστάσεις και τους χρωματισμούς των νεροχυτών της SCHOCK που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες. 

Η SCHOCK στην Ελλάδα

Ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της SCHOCK στην Ελλάδα είναι η εταιρεία Α. ΜΠΑΚΛΑΤΣΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. και τα προϊόντα θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα πλακιδίων και ειδών υγιεινής.

Scroll to Top

συγκέντρωσε προσφορές - σύγκρινε - επίλεξε

Στο domo μπορείς να συγκεντρώσεις προσφορές από τα καταστήματα για τα είδη που σε ενδιαφέρουν, να τις συγκρίνεις και να επιλέξεις με ευκολία και σιγουριά.