η εξειδικευμένη πλατφόρμα για πλακάκια και είδη υγιεινής

Η De Castelli είναι ένας premium ιταλικός οίκος που δημιουργεί επιφάνειες, έπιπλα, φωτιστικά και αντικείμενα από μέταλλα. Οι μοναδικές υφές, οι πρωτότυπες τεχνοτροπίες και ο σύγχρονος σχεδιασμός, την κατατάσσουν ανέμεσα στις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως. Η αισθητική των προϊόντων της De Castelli είναι απόλυτα αναγνωρίσιμη και είναι αδύνατον να αντιγραφεί.

Οι επιφάνειες

DeFrame

YOKO 01
YOKO 02
WILD GEOMETRIES
HEXAGON
ARAZZI RE
ARAZZI REGINA
DEEROSION
SOLAR
POYAGI

DeMosaic

COPYCAT
SQUARE 50
LOSANGA
SQUARE 30
DIAMOND 30

DeSign

CIRCLE WALL
3D WALL
DECODE
VERTICAL GREEN

DeTile

FORMA
YOKO
DEEROSION
CIPHER

Οι αρχιτεκτονικές λύσεις

Κατάλογος

Εκτός από τις επιφάνειες και τα αρχιτεκτονικά συστήματα, η De Castelli δημιουργεί έπιπλα και φωτιστικά, που μπορούν να σταθούν από μόνα τους ως έργα τέχνης. Αν θέλετε να δείτε όλη τη σειρά των προϊόντων, ξεφυλλίστε τον κατάλογο. Παρακάτω ακολουθούν μερικά μοναδικά αντικείμενα που μας μάγεψαν!

Η De Castelli στην Ελλάδα

Ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της De Castelli στην Ελλάδα είναι η εταιρεία RICHE και τα προϊόντα θα τα βρείτε στο showroom στη Λεωφόρο Κηφισίας 204 στην Κηφισιά. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 8011517.

Scroll to Top

συγκέντρωσε προσφορές - σύγκρινε - επίλεξε

Στο domo μπορείς να συγκεντρώσεις προσφορές από τα καταστήματα για τα είδη που σε ενδιαφέρουν, να τις συγκρίνεις και να επιλέξεις με ευκολία και σιγουριά.