η εξειδικευμένη πλατφόρμα για πλακάκια και είδη υγιεινής

αξεσουάρ μπάνιου

τι ζητάμε

ποιότητα | λειτουργικότητα | αισθητική

τι κοιτάμε

υλικό κατασκευής | στυλ

σχέση ποιότητας-τιμής*:

12 € - 100 € | χαμηλή
100 € - 250 € | σωστή
250 €+ | ποιότητα & design

*Οι παραπάνω ενδεικτικές τιμές αφορούν στην αγορά των βασικών αξεσουάρ, που είναι τα άγκιστρα, η πετσετοθήκη, η σπογγοθήκη και η χαρτοθήκη.

Τα αξεσουάρ είναι η τελευταία πινελιά κατά την κατασκευή ή την ανακαίνιση ενός μπάνιου. Είναι αυτά που, είτε θα ολοκληρώσουν την αισθητική του μπάνιου, είτε θα την αποδυναμώσουν. Επιπλέον, η σωστή επιλογή των αξεσουάρ, καθώς και η ακριβής θέση τοποθέτησης, προσφέρουν ευκολία και λειτουργικότητα στην καθημερινή χρήση.

Το domo είναι φτιαγμένο από τους ειδικούς, για να δώσει όλη την πληροφορία που χρειάζεται ο ιδιώτης και ο επαγγελματίας για τα πλακάκια και τα είδη υγιεινής.
Το domo δεν είναι κατάστημα, δεν εμπορεύεται προϊόντα, αλλά σας συνδέει με τα καλύτερα καταστήματα της αγοράς.

Περιεχόμενα οδηγού

τα αξεσουάρ μπάνιου

αξεσουάρ για πετσέτες

Σε ένα μπάνιο υπάρχουν πάντα αρκετές πετσέτες για διαφορετικές χρήσεις. Επιπλέον, κάθε μπάνιο έχει το δικό του μέγεθος και τη δική του διαρύθμιση. Γι’ αυτό, οι λύσεις για την τοποθέτηση των πετσετών είναι πολλές, ώστε να καλύψουν κάθε χρηστική και αισθητική απαίτηση.

Στο domo μπορείς να συγκεντρώσεις προσφορές από τα καταστήματα για τα είδη που σε ενδιαφέρουν, να τις συγκρίνεις και να επιλέξεις με ευκολία και σιγουριά.

άγκιστρα

Τα άγκιστρα είναι η πιο μικρή σε μέγεθος λύση και, ταυτόχρονα, η πιο δημοφιλής. Ένα άγκιστρο μπορεί να έχει μονό ή διπλό γάντζο. Εναλλακτικά, υπάρχει η εκδοχή των πολλαπλών άγκιστρων με μονό γάντζο. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο και είναι μονόδρομος, όταν το μπάνιο χρησιμοποιείται από περισσότερα από ένα άτομα. Από την άλλη, το μειονέκτημά τους είναι ότι δεν επιτρέπουν στην πετσέτα να κρεμαστεί ανοιχτή και να στεγνώσει γρηγορότερα. Αν είναι δυνατόν, τα αποφεύγουμε για τη χρήση των πετσετών σώματος και τα προτιμούμε για μικρότερες πετσέτες, όπως των χεριών και του προσώπου.

μονό άγγιστρο με ένα γάντζο
μονό άγγιστρο με ένα γάντζο
μονό άγγιστρο με δύο γάντζους
μονό άγγιστρο με δύο γάντζους
διπλό άγγιστρο
διπλό άγγιστρο
τριπλό άγγιστρο
τριπλό άγγιστρο
τετραπλό άγγιστρο
τετραπλό άγγιστρο

tip

Προτιμήστε τα άγκιστρα με μονό γάντζο και εφαρμόστε τα σε ικανή απόσταση μεταξύ τους, ώστε να μην ακουμπούν οι πετσέτες για λόγους υγιεινής.

πετσετοθήκες

Οι πετσετοθήκες είναι οι κλασικές σταθερές ράγες με στήριξη στα δύο άκρα τους, στις οποίες τοποθετείται ανοιχτή μια πετσέτα σώματος. Συνήθως θα τις συναντήσετε μονές, αλλά διατίθενται και σε διπλές ή τριπλές. Το μήκος τους ποικίλει από 20 cm μέχρι και 80 cm, με την πιο συνηθισμένη διάσταση να είναι στα 60 cm. Εξαίρεση αποτελούν κάποιες πετσετοθήκες που τοποθετούνται σε έπιπλο και μπορεί να είναι ακόμα και πάνω από 1 μέτρο.

Προφανώς, δεν είναι λειτουργικό να τοποθετηθούν πολλαπλές πετσετοθήκες, η μία κάτω από την άλλη. Γι’ αυτό, το βασικό τους μειονέκτημα είναι ότι καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Η λύση των διπλών ή τριπλών είναι πρακτική, με την προϋπόθεση ότι οι ράγες έχουν αρκετή απόσταση μεταξύ τους, ώστε να μην παρασύρει η μία πετσέτα την άλλη κατά τη χρήση.

μονή πετσετοθήκη
μονή πετσετοθήκη
διπλή πετσετοθήκη
διπλή πετσετοθήκη
τριπλή πετσετοθήκη
τριπλή πετσετοθήκη

μπάρες

Η μπάρα είναι μια μοντέρνα παραλλαγή της πετσετοθήκης με στήριξη μόνο στο ένα άκρο. Είναι πιο πρακτική στη χρήση, διότι υπάρχει το ελεύθερο άκρο. Όμως, είναι κατάλληλη μόνο για μία πετσέτα. Το μήκος σπάνια ξεπερνά τα 60 cm, διότι τίθεται θέμα σταθερότητας.

Μια πολύ ιδισίτερη περίπτωση είναι οι μπάρες κάθετης προβολής, που είναι σταθερές και τοποθετούνται κάθετα στον τοίχο. Το μήκος τους είναι συνήθως 35 cm και χρησιμοποιείται για πετσέτες χεριών δίπλα από το νιπτήρα.

Τέλος, υπάρχουν οι κινούμενες μπάρες, που συνήθως είναι διπλές. Η λογική τους είναι να ανοίγουν για την τοποθέτηση ή την αφαίρεση της πετσέτας και να κλείνουν, για εξοικονόμηση χώρου.

μπάρα πετσέτας
μπάρα πετσέτας
μπάρα πετσέτας κάθετης προβολής
μπάρα πετσέτας κάθετης προβολής
μπάρα πετσέτας διπλή ανοιγόμενη
μπάρα πετσέτας διπλή ανοιγόμενη

κρίκοι

Οι κλασικοί κρίκοι είναι στρογγυλοί, με διάμετρο 20 cm περίπου. Στις πιο μοντέρνες σειρές μπορεί να είναι παραλληλόγραμμοι, τετράγωνοι ή με αφαιρετική γραμμή. Η διατομή τους μπορεί κι αυτή να είναι τετράγωνη ή κυλινδικη. Συνήθως χρησιμοποιούνται για πετσέτες προσώπου.

κρίκος στρογγυλός
κρίκος στρογγυλός
κρίκος παραλληλόγραμμος μοντέρνος
κρίκος παραλληλόγραμμος μοντέρνος
κρίκος παραλληλόγραμμος κάθετος
κρίκος παραλληλόγραμμος κάθετος

ράφια

Τα ράφια πετσέτας έχουν σκοπό την τοποθέτηση διπλωμένων, καθαρών πετσετών στο πάνω μέρος τους και συνηθίζονται στα ξενοδοχεία. Σε μια εκδοχή τους, υπάρχει και πετσετοθήκη στο κάτω μέρος, για το κρέμασμα της πετσέτας σώματος που είναι σε χρήση.

ράφι πετσέτας με πετσετοθήκη
ράφι πετσέτας με πετσετοθήκη

καλόγεροι

Οι καλόγεροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε πολύ μεγάλα μπάνια. Σε αυτούς τοποθετούνται μεγάλες πετσέτες και μπουρνούζια. Επιπλέον, αποτελούν ένα αντικείμενο διακόσμησης.

καλόγερος για πετσέτες
καλόγερος για πετσέτες

αξεσουάρ λεκάνης

χαρτοθήκες

Οι χαρτοθήκες προσφέρονται συνήθως σε δύο εκδόσεις: με κάλυμμα ή χωρίς. Ο ρόλος του καλύμματος είναι να προστατεύει το χαρτί για λόγους υγιεινής. Κατά τα άλλα, είναι θέμα αισθητικής και σχεδιασμού. Στα πιο μοντέρνα αξεσουάρ δεν υπάρχει κάλυμμα, καθώς ο μινιμαλισμός κυριαρχεί.

Μια ιδιαίτερη περίπτωση είναι ο χαμηλός καλόγερος που συνδυάζει τη χαρτοθήκη με το πιγκάλ.

χαρτοθήκη χωρίς κάλυμμα
χαρτοθήκη χωρίς κάλυμμα
χαρτοθήκη με κάλυμμα
χαρτοθήκη με κάλυμμα
χαρτοθήκη καλόγερος με πιγκάλ
χαρτοθήκη καλόγερος με πιγκάλ

tip

Κατά την τοποθέτηση της χαρτοθήκης, το ελεύθερο άκρο της πρέπει να βρίσκεται πάντα στην εξωτερική πλευρά, σε σχέση με τη λεκάνη. Αυτό γίνεται για να μην βγαίνει το χαρτί υγείας από τη χαρτοθήκη κατά τη χρήση.

εφεδρικές χαρτοθήκες

Η εφεδρική χαρτοθήκη τοποθετείται κυρίως σε ξενοδοχεία και σε οικιακά WC, που θα χρησιμοποιηθούν από επισκέπτες. Η λογική τους είναι ότι ένας ξένος πρέπει να έχει πρόσβαση σε χαρτί υγείας, αν τελειώσει το ρολό και έχουν χώρο για ένα ή δύο χαρτιά υγείας. Μάλιστα, θα βρείτε και χαρτοθήκες με ενσωματωμένες εφεδρικές χαρτοθήκες, για οικονομία χώρου και καλύτερη αισθητική. Στα κυρίως μπάνια ενός σπιτιού δεν έχουν ιδιαίτερη χρήση, καθώς υπάρχει αποθηκευτικός χώρος που είναι γνωστός στα μέλη της οικογένειας.

εφεδρική χαρτοθήκη
εφεδρική χαρτοθήκη

πιγκάλ

Το πιγκάλ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την καθαριότητα και την υγιεινή ενός μπάνιου. Η βάση του μπορεί να είναι ελεύθερη στο δάπεδο ή τοποθετημένη στον τοίχο. Πρέπει να έχει πάντα επένδυση στο εσωτερικό της βάσης του, ώστε να προστατεύεται το υλικό του πιγκάλ και να μπορεί να καθαρίζεται.

πιγκάλ
πιγκάλ
πιγκάλ επίτοιχο
πιγκάλ επίτοιχο

tip

Τα επώνυμα πιγκάλ προσφέρουν ανταλλακτικά βουρτσάκια. Στα φθηνά προϊόντα αυτά δεν είναι διαθέσιμα, με αποτέλεσμα να απαιτείται να αγοράζετε καινούργια, όταν η φθορά στη βούρτσα είναι ορατή. Ένα καλό πιγκάλ θα κάνει απόσβεση το κόστος του!

καλαθάκια

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν όταν επιλέγουμε χαρτοδοχείο είναι το μέγεθος και ο μηχανισμός ανοίγματος.

Τα μεγέθη ποικίλουν από 3 μέχρι 9 λίτρα. Συνήθως ένα καλαθάκι 5 ή 6 λίτρων είναι η ιδανική επιλογή για μια οικογένεια.

Ως προς το μηχανισμό ανοίγματος, το κεφαλαιώδες είναι να είναι υψηλής ποιότητας. Σε όλα τα φθηνά χαρτοδοχεία ο μηχανισμός θα χαλάσει σύντομα και μετά το καλαθάκι θα ανοίγει μόνο με το χέρι. Ποιοτικούς μηχανισμούς θα βρείτε στην κλασική τους μορφή με πετάλ, αλλά και πιο εξελιγμένα με φωτοκύτταρο. Πολύ πρακτικό είναι και το soft close, δηλαδή το καπάκι που κλείνει αργά.

Συνήθως τα χαρτοδοχεία είναι επιδαπέδια, αλλά υπάρχουν και επίτοιχα. Αυτά τα προτιμούμε, διότι επιτρέπουν το ευκολότερο καθάρισμα του δαπέδου.

χαρτοδοχείο
χαρτοδοχείο
χαρτοδοχείο επίτοιχο
χαρτοδοχείο επίτοιχο

αξεσουάρ μπανιέρας ή ντουζιέρας

μπουκαλοθήκες και σπογγοθήκες

Η διαφορά ανάμεσα σε μια μπουκαλοθήκη και σε μια σπογγοθήκη είναι το βάθος τους. Στην πρώτη υπάρχει μεγαλύτερο βάθος και τοποθετούμε μπουκάλια, όπως τα σαμπουάν, ενώ η δεύτερη είναι ρηχή και τη χρησιμοποιούμε για το σφουγγάρι και το σαπούνι.

μπουκαλοθήκη
μπουκαλοθήκη
σπογγοθήκη
σπογγοθήκη

λαβές

Η στήριξη κατά την είσοδο και την έξοδο από τη ντουζιέρα ή τη μπανιέρα είναι μια συνήθεια που έχουν πολλοί. Όταν δεν υπάρχει λαβή, κάποιοι θα στηριχτούν στη σπογγοθήκη ή την πετσετοθήκη, που δεν προορίζονται για αυτόν το σκοπό και είναι εν δυνάμει επικίνδυνο.

Οι λαβές, λοιπόν, τοποθετούνται για λόγους ασφαλείας, κυρίως αν πρόκειται για μπανιέρα και όχι για ντουζιέρα. Ειδικά αν το μπάνιο χρησιμοποιείται και από ηλικιωμένους, τότε οι λαβές είναι απαραίτητες.

λαβή
λαβή

αξεσουάρ νιπτήρα

ποτηροθήκες

Οι ποτηροθήκες είναι αυτές που φιλοξενούν τις οδοντόβουρτσες. Μπορεί να είναι επίτοιχες ή τοποθετημένες ελεύθερα, πάνω στην επιφάνεια του επίπλου ή του νιπτήρα. Επειδή οι οδοντόβουρτσες συνήθως τοποθετούνται βρεγμένες, είναι σημαντικό το υλικό της ποτηροθήκης να μην συγκεντρώνει μούχλα και βακτήρια. Εξάλλου, κάθε ποτηροθήκη απαιτεί τακτικό καθάρισμα.

γυάλινη ποτηροθήκη
γυάλινη ποτηροθήκη
ποτηροθήκη χρωμέ
ποτηροθήκη χρωμέ

διανομείς υγρού σαπουνιού και σαπουνοθήκες

Ανάλογα με τις συνήθειες των χρηστών του μπάνιου, συνήθως επιλέγεται είτε ο διανομέας υγρού σαπουνιού, είτε η σαπουνοθήκη. Σπάνια θα δούμε και τα δύο μαζί, ειδικά σε τοποθέτηση στον τοίχο. Στην περίπτωση που τα αξεσουάρ βρίσκονται ελεύθερα πάνω στο έπιπλο ή το νιπτήρα, θα μπορούσαν να συνυπάρχουν.

Ειδικά για το dispenser, που περιλαμβάνει μηχανισμό, επιλέξτε επώνυμο και ποιοτικό προϊόν, ώστε να μην έχετε προβλήματα στη λειτουργία του.

γυάλινος διανομέας υγρού σαπουνιού
γυάλινος διανομέας υγρού σαπουνιού
μεταλλικός διανομέας υγρού σαπουνιού
μεταλλικός διανομέας υγρού σαπουνιού
σαπουνοθήκη
σαπουνοθήκη

Το domo έχει την ψηφιακή βιβλιοθήκη με καταλόγους προϊόντων της αγοράς.
Βρες το είδος που θέλεις και συγκέντρωσε προσφορές από τα καταστήματα.

αξεσουάρ Α.Μ.Ε.Α.

Υπάρχουν ειδικά αξεσουάρ για Α.Μ.Ε.Α., τα οποία αναλύουμε διεξοδικά στον αντίστοιχο οδηγό.

αισθητική

αρμονία με το στυλ του μπάνιου

Όταν μιλάμε για αισθητική στα αξεσουάρ, το ζητούμενο είναι η συνοχή τους με το ύφος του μπάνιου. Το βασικό στοιχείο είναι η φόρμα των αξεσουάρ, που μπορεί να κυριαρχούν οι γωνίες ή οι καμπύλες. Ο κανόνας είναι να ακολουθήσουμε το στυλ των μπαταριών, ειδικά όταν πρόκειται για κατηγορίες όπως οι ρετρό ή οι χρωματιστές.

χρώματα και υφές

Τα αξεσουάρ μπάνιου θα τα βρείτε σε πολλούς χρωματισμούς και υφές, πέρα από το κλασικό γυαλιστερό χρωμέ. Τα χρώματα ορίζονται από την επιμετάλλωση και μπορεί να είναι χρωμέ, μπρονζέ, inox, χρυσά, ροζ χρυσά, λευκά, ανθρακί και μαύρα. Οι υφές, ανάλογα με την επεξεργασία, είναι ματ, γυαλιστερές ή βουρτσισμένες. Για να εξασφαλίσουμε την αισθητική αρμονία, επιλέγουμε το χρώμα και η υφή των αξεσουάρ να είναι ίδιο με αυτό των μπαταριών.

λειτουργικότητα

Τα βασικά αξεσουάρ που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε μπάνιο είναι τα άγκιστρα, η πετσετοθήκη, η χαρτοθήκη, σπογγοθήκη, το χαρτοδοχείο και το πιγκάλ. Ανάλογα με το μέγεθος και τη διαρρύθμιση του μπάνιου σας, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον τεμάχια. Σε ένα κοινόχρηστο μπάνιο ή WC, θα αποδειχτεί πολύ χρήσιμη και μια εφεδρική χαρτοθήκη.

Αυτό που πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά είναι τα αξεσουάρ πετσέτας σώματος, που πρέπει να καλύπτουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας με τον καλύτερο τρόπο, από πλευράς πρακτικότητας και υγιεινής.

Αυτό, όμως, που είναι κεφαλαιώδες όταν μιλάμε για λειτουργικότητα, είναι τα ακριβή σημεία τοποθέτησης. Σε ότι αφορά στις πετσέτες σώματος, αυτές πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμες, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από τη ντουζιέρα ή τη μπανιέρα. Ταυτόχρονα, δεν μπορεί να βρίσκονται σε σημείο που βρέχονται κατά τη χρήση του ντους.

Στα αξεσουάρ λεκάνης, η χαρτοθήκη πρέπει να βρίσκεται δίπλα ή στο πλάι της λεκάνης, σε απόσταση τέτοια που να μη δυσκολεύει το χρήστη. Το καλαθάκι, ιδανικά, πρέπει να βρίσκεται στο πλάι και όχι δίπλα στη λεκάνη, για να μπορεί να γίνει εύκολα η χρήση του πετάλ.

σημεία τοποθέτησης αξεσουάρ λεκάνης
σημεία τοποθέτησης αξεσουάρ λεκάνης
σημεία τοποθέτησης αξεσουάρ νιπτήρα
σημεία τοποθέτησης αξεσουάρ νιπτήρα

ποιότητα

Στα αξεσουάρ μπάνιου κυριαρχούν τα κράματα ορείχαλκου, ενώ μερίδιο αγοράς έχει και ο ανοξείδωτος χάλυβας. Οι ποιοτικές διαφορές μεταξύ τους σχετίζονται με την ποιότητα του κράματος. Τα επώνυμα, ευρωπαϊκά εργοστάσια χρησιμοποιούν υψηλότερης ποιότητας μέταλλα. Επιπλέον, στην αγορά υπάρχει και η πορσελάνη, που σήμερα χρησιμοποιείται σπάνια. Άλλα υλικά, όπως ο μπρούτζος, ενδέχεται να τα συναντήσετε σε εξεζητημένες χειροποίητες κατασκευές.

Το domo επιλέγει τα πιο αξιόπιστα brands. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και συγκέντρωσε προσφορές από τα καταστήματα.

Πέρα από το μέταλλο, η ποιότητα του τελικού προϊόντος εξαρτάται από τη διαδικασία παραγωγής και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Η λείανση, η στίλβωση, η επιμετάλλωση ή η ηλεκτροστατική βαφή, είναι βήματα που καθορίζουν το άψογο φινίρισμα και την αντοχή στο χρόνο των αξεσουάρ μπάνιου.

τοποθέτηση

Η τοποθέτηση των αξεσουάρ γίνεται κατά κανόνα από υδραυλικό. Επειδή, πλέον, τα πλακάκια του μπάνιου έχουν υψηλή αντοχή και σκληρές επιφάνειες, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διαδικασία του τρυπήματος. Ειδικά αν τα αξεσουάρ δεν έχουν ροζέτα, δεν υπάρχει περιθώριο σφάλματος.

tip

Το τρύπημα γίνεται πάντα πάνω στο πλακάκι και ποτέ στον αρμό! Ο αρμός πρέπει να είναι ανέπαφος για λόγους στεγανοποίησης.

συντήρηση

Τα αξεσουάρ μπάνιου έχουν γενικά υψηλή αντοχή. Ωστόσο, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε σκληρά απορρυπαντικά, χλωρίνη και οξέα. Επιπλέον, προκειμένου να μην υπάρξει φθορά στο φινίρισμα, αποφύγετε την τραχιά πλευρά του σφουγγαριού, αλλά και τα πανάκια με μικροϊνες.

εγγυήσεις

Όλα τα επώνυμα εργοστάσια παρέχουν μακρόχρονες εγγυήσεις, που μπορεί να ξεπερνούν και τα 10 χρόνια. Οι εγγυήσεις αφορούν στις σπάνιες περιπτώσεις της αστοχίας υλικού, αλλά προφανώς δεν καλύπτουν την κακή χρήση του προϊόντος, όπως τη συντήρηση με ακατάλληλα προϊόντα.

Τα αξεσουάρ μπάνιου θα τα βρείτε σε πολλούς χρωματισμούς και υφές, πέρα από το κλασικό γυαλιστερό χρωμέ. Τα χρώματα ορίζονται από την επιμετάλλωση και μπορεί να είναι χρωμέ, μπρονζέ, inox, χρυσά, ροζ χρυσά, λευκά, ανθρακί και μαύρα. Οι υφές, ανάλογα με την επεξεργασία, είναι ματ, γυαλιστερές ή βουρτσισμένες. Για να εξασφαλίσουμε την αισθητική αρμονία, επιλέγουμε το χρώμα και η υφή των αξεσουάρ να είναι ίδιο με αυτό των μπαταριών.

Όταν μιλάμε για αισθητική στα αξεσουάρ, το ζητούμενο είναι η συνοχή τους με το ύφος του μπάνιου. Το βασικό στοιχείο είναι η φόρμα των αξεσουάρ, που μπορεί να κυριαρχούν οι γωνίες ή οι καμπύλες. Ο κανόνας είναι να ακολουθήσουμε το στυλ των μπαταριών, ειδικά όταν πρόκειται για κατηγορίες όπως οι ρετρό ή οι χρωματιστές.

τι αξεσουάρ μπάνιου να επιλέξω;

Αρχικά πρέπει να μελετήσετε το μπάνιο σας, ώστε να επιλέξετε ποια αξεσουάρ μπάνιου θα χρησιμοποιήσετε. Το πιο σημαντικό είναι να εξασφαλίσετε τη λειτουργικότητα και την υγιεινή στις πετσέτες σώματος.

Ως προς την αισθητική, ταιριάξτε τα αξεσουάρ με το ύφος και τη γραμμή των μπαταριών.

Τέλος, επιβεβαιώστε ότι η τοποθέτηση θα γίνει στα ακριβή σημεία που διευκολύνουν τη χρήση και, σε κάθε περίπτωση, επιλέξτε ποιοτικά προϊόντα, που αντέχουν στο χρόνο και είναι αισθητικά ανώτερα.

Στο domo μπορείς να συγκεντρώσεις προσφορές από τα καταστήματα για τα είδη που σε ενδιαφέρουν, να τις συγκρίνεις και να επιλέξεις με ευκολία και σιγουριά.

τα καλύτερα brands στα αξεσουάρ μπάνιου

Scroll to Top

συγκέντρωσε προσφορές - σύγκρινε - επίλεξε

Στο domo μπορείς να συγκεντρώσεις προσφορές από τα καταστήματα για τα είδη που σε ενδιαφέρουν, να τις συγκρίνεις και να επιλέξεις με ευκολία και σιγουριά.